MINNI

paikka ja alue: Landbo. Oikea puoli alusta selkeää ja tasaista, lopussa rinne alaspäin ja kalliota. Vasemmalla alussa nousevaa kalliota ja lopussa tasaista.
löydöt ja tyhjät: kolme tyhjää ja neljä löytöä 
miten meni: Vaikea keli, ihan tyyni ja kostea aamu. Etukulmiin tyhjät. Eka oli vasemmalle puolelle. Jouduin lähettämään kolme kertaa. Sitten teki hyvän tyhjän. Kaksi seuraavaa tyhjää oli myös hyviä. Nosti eka mm tosi hyvin, vaikka se oli tosi pitkällä ja piti ylittää leveä polku. Kakkosen nosti myös hyvin. Kolmosella alkoi tökkimään, jouduin laittamaan monta kertaa. Lopulta upposi ja nosti maalimiehen. Nelonen oli vielä tahmeampi. Otettiin ääniapu.

EGIL

paikka ja alue: Landbo. Oikea puoli alusta selkeää ja tasaista, lopussa rinne alaspäin. Vasemmalla alussa nousevaa kalliota ja lopussa tasaista.
löydöt ja tyhjät: kolme tyhjää ja kaksi löytöä 
miten meni: piti ottaa neljä mm, mutta bongattiin kyykäärme Minnin kolmos mm luota. Eka ja kolmos tyhjät hyviä ekalla lähetyksellä. Kakkoselle laitoin kaksi kertaa. Vikalle mm ääniapu, oli vähän eri kohdassa kuin olin ajatellut. Tänään oli ääntä minun luona, mutta ei maalimiehillä.