EGIL

seuraaminen: kentälle tulossa palkkasin nyt ekaa kerta tuomaria kohti menosta. Tätä täytyy tehdä useamminkin. Kättelemisestä palkaksi ruokaa. Lähdettiin hiljaa liikenteeseen, mutta kuumui/haukahteli suoralla ja varsinkin käännöksessä. Tuntui johtuvan tietynlaisesta lelun heiluttelusta. Kun tein sen toisellalailla oli hiljaa. Mutta nää on vain arvailuja, ens kerralla sen sitten näkee. Haukkumiseen tuntui auttavan parhaiten pysähtyminen ja kädellä näyttäminen, sitten rauhoittui. Vietikästä,hyvää seuraamista, silloin kun se oli hiljaa. Hymy En turhautunut, mutta ei niin hyvä fiilis treeneissä kuin edellisellä kerralla. Pirhanan pakkanen kaivoi mieltä.... seli, seli.

jäävät: jätin sivulta istumaan ja treenattiin tarkkaavaisuutta kun olen selkä koiraa päin tai kävelen kohti. Ihan hyödyllistä treeniä, varsin kohti tullessa pää saattaa kääntyillä.

MINNI

Ohjaajan kylmettymisestä johtuen otin vain eteenmenon. Eka toisto valmiiksi viedylle pallolle -> meni hyvin. Kesällä halusin vauhtia eteenmenoon, nyt sitä on ja tuli todettua ettei koira meni helposti maahan. Tokalla toistolla otin maahan käskyn, oli sika hidas maahanmeno ja lopulta tarvittiin kaksi käskyä. Treenin alle siis tämäkin.