EGIL

seuraaminen: jälleen samat rutiinit, sai purkaa itseään palloon ja sitten rauhoittuminen ligg käskyn alla. kiva huomata, että tuomariesittely menee koko ajan paremmin eli ääni vähenee. Hymy ekalla suoralla edisti, hieman pomppi ja tiputti lopussa kontaktin. aloitettiin BH kaavio alusta ja se meni oikein hyvin, ainoastaan L sakaran täyskäännös olisi saanut olla terävämpi ja henkilöryhmässä pientä vietin laskua. palkaksi pallo.

jäävät: kaikki jäävät riittävän nopeita. istumisen palkkasin n. 20 askeleen jälkeen, sai juosta palloon. maahanmenoon ja seisomiseen jännite ja heitin pallon taakse.

luoksetulo: sai juosta kolme kertaa palloon kun olin kävelemässä pois päin. appari piti Egiliä.

seuraavalla kerralla: hauska ja helppo treeni. ollaan tehty BH seuraaminen kolmella viimeisellä treenikerralla. seuraamisen aloitukset, rytmin vaihdokset ja täyskäännökset, noutoa, luoksetulo ja eteenmeno.

*seuraavissa kestotreeneissä lyhyt seuraaminen johon ketjutetaan jäävät. muista palkata välillä henkilöryhmää kohti kävelystä, oppisi nostamaan viettiä ryhmästä.*

MINNI

seuraaminen: edelleen tavoitteena saada koira suoraksi, tällä hetkellä aukeaa seuraamisessa. lyhyitä suoria ja palkka edestä päin. korjasi itsensä pysäytyksessä suoraksi, joten ainakin tuli palkattua oikeasti asennosta. jatketaan näitä, säännöllisesti - kerran viikossa ei riitä.

jäävät: istuminen ja seisominen riittävän nopeita. juoksusta maahanmenon haluan nopeammaksi. ok apujen kanssa, mutta ei kestä toistoja.

nouto: 2kg:lla iskuja, luovutus ja nouto ilman luovutusta. meni kyllä hyvin!

luoksetulo: pelkkä eteenistuminen ja se oli sika hyvä! tämän kanssa tein töitä syksyn ja kesän ja se on edelleen loistava, vitsi et oon tyytyväinen. Nauru

eteenmeno: näki kun pallo vietiin, eipä siis ongelmaa.

seuraavalla kerralla: jatketaan seuraamistreeniä. jäävistä maahanmenoon helpostusta ja takapalkka.