EGIL

seuraaminen: alan ottamaan aikaa kentälle menosta, jotta löytäsin sen sopivan vireen kentälle mennessä. Nyt 3min riekkasi yksin pallon kanssa ja sen jälkeen n. 10s ligg käskyn alla ja sai palkaksi ruokaa rasiasta. Tuomarin kättelyssä päädyin, että saa kasan ruokaa palkaksi.

Kaavion mukainen seuraaminen vietikästä, täyskäännöksessä haukkui. Taidan jättää äänimerkin pois, tuntuu nostattavan sitä liikaa. Takaisin tullessa tiputti kontakti, siitä nyppäisy ja palkka perusasennosta. Otin kaavion uudestaa, tiputti kontaktin molemmissa täyskäännöksissä. Muuten vietikästä seuraamista, henkilöryhmä (tai siis pelkkä Miia) oli hyvä. Palkaksi kehuminen.

Otin lopussa käännösiä, joista palkkasin -> menivät huomattavasti paremmin. Palkkasin myös henkilöryhmää kohti menemisestä.

jäävät: seuraamisen perään. Jäävät ok. Palkkasin luoksetulosta, koska eteen istuminen oli ihan suora! (:

Lopuksi palkkasin nopeasti jäävistä.

paikalla makuu:Leikkivä Iita häiriönä. Aika 4min. Pää ei noussut kertaakaan. (:

MINNI

seuraaminen: menee koko ajan paremmin! (: Nyt kun aloitan seuraamisen vasemmalla jalalla, Minni ei pääse puskemaan vinoon.

jäävät: juoksusta maahanmeno ja seisominen. Tänään oli tahmea päivä, tarvittiin liian monta toistoa. Kaksi kertaa luoksetulo, otin tötsät koska viimeksi oli vino.

nouto: iskuja, luovutuksia sekä kokonainen nouto. Hyvä treeni! (: