seuraamista: tein jälleen normaalit valmistelut ja menin tuomarin kättelyyn. Vinkui jonkun verran. Sitten seuraamista, jossa Egil haukkui ihan koko ajan! Tein ratkaisun, että seurautan niin kauan kunnes hiljenee. Tehtiin seuraamista pitkään, eikä auttanut. Vietti vaan nousi koko ajan haukkumisesta. Pysähdyin jolloin hiljeni, kehuin ja jatkettiin. Egil aloittii uudelleen, nyt puutuin. Meni paremmaksi ja saatiin lopuksi tehtyä hiljainen ja hyvä viettinen suoritus. Mutta huh, huh.. tässä kysyttiin ohjaajan hermoja. Palkkasin pelkästään laumavietillä.
Mielestäni haukkuminen johtui epävarmuudesta, uskoisin että muuten ois napannut mua. Oli sen verran korkeassa saalisvietissä. Tehtiin edellisenä iltana samassa paikassa ohitusharjoituksia. Miia taisi aiheuttaa tuomarina epävarmuutta, koska on tölkittänyt Egiliä.

jäävät: istuminen ja maahanmeno -> luoksetulo. Otin valmistelevan uusiks koska haukahteli. Tokalla meni hyvin, istuminen nopea ja katsoi tarkkaavaisesti minun selkää. Maahanmenon valmisteleva osuus ja itse liike oikein hyvät. Luoksetulo saisi olla nopeampi (voi johtua jäisestä alustasta), mutta oli suora. Palkkasin edestä.

paikalla makuu: Iita häiriönä, leikkivät ja tekivät luoksetuloja. Ok.