EGIL

Kolme hylättyä rataa Liedossa. 

      1. rata

 Ihan normaalia menoa, ei ollut jäykkä.  Suoran putken jälkeen oli muuri, jonne piti koira tyrkätä. Tyrkkäyksen ajoitus pielessä joten pieni pyörähdys ja kielto siitä. (<- minusta vaikea kohta ykkösluokanradalla). Kepeillä kakkosvälin, jonka pistin oman ryntäämisen piikkiin. Koira ei ehtinyt taivuttaa itseään. En korjannut.  Loppurata levisi täysin, ei minkäänlaista rytmiä ohjauksessa. Taidettiin hyllyttää kaksi kertaa radalla.

Tuloksena: HYL

      2. rata

Ei vieläkään jäykkyyttä. Karkasi perääni lähdössä, höh!. Päästin sen liian pitkälle, jolloin kiersi muurin ja siitä kielto. Kepeillä meni kakkosväliin, korjasin jolloin teki pussin välissä. Muuten hyvä rata, koira pysyi kontrollissa.

      Tuloksena: HYL

      3. rata

Kroppa toimi edelleen, jihuu!! Nyt varmistin lähdön ettei karkaa. Alku hyvä, vaikka tokana esteenä oleva rengas oli vinossa kulmassa. Ekan putken jälkeen haasteellinen jarrutus ja se menikin pitkäksi. En pystynyt korjaamaan ajoitustani, joten seuraavilla kahdella aidalla myös isot kaarrokset. Kepeillä jälleen kakkosväli (ei edes kulmaa kepeille). Haki kolme kertaa kakkosvälin, sitten istutin ja näytin kädellä oikean välin. Meillä on siis keppien sisäänmeno ongelma. Loppusuora oli minusta vaikea ykkösluokan radalle. Keinu, pituus ja 3 aitaa.  Keinu ja pituuden jälkeinen aita melko suorassa linjassa, niiden välissä pituus hieman vasemmalla. Jatkoa ajatellen oli järkevintä tulla vasenta reunaa, mutta koiralle oli haastetta hakea hyppy oikealta, vielä kun se hyppäsi pituuden vasemmalle ja ohjaajakin oli vasemmalla. Ei onnistunut meiltä. Lopussa vielä hylly.

Tuloksena: HYL

Vaikka ei saatu tuloksia, jäi silti hyvä mieli päivästä. Egilin kroppa kesti hyvin kolme starttia. Itselle malttia lähtöön ja maalin tuloon, niin radan ohjauksesta tulee varmasti jämäkämpää. Nyt pitäisi saada rata-, keppi- ja kontaktitreeniä alle. Liian vähän tulee treenattua.