MINNI

Tehtiin vain paikalla makuu ryhmässä. Ekalla toistolla olin lähes koko ajan näkyvissä. Tokalla toistolla olin koko ajan piilossa. Oikein hyvät paikallaolot. Katsoi koko ajan piilolle, mutta oli rauhallinen.

EGIL

Seuraaminen: Suskin treenin jälkeen olen ottanut kerran seuraamista. Se treeni oli onnistunut. Nyt siis toista kertaa vietin nostamista haukuttamalla. Kävi tosi kuumana aluksi. Haukahduksia tuli muulloinkin kuin käskyn alla. Alkoi kuitenkin sujua ja oikea kohtakin löytyi.

Treenattiin tuomarin luokse menemistä toisen uroksen kanssa, ei ongelmaa. Voisin itse olla rennompi. Egil piippaa hieman tuomarin kättelyssä. Johtunee minun jännittämisestä ja kun tätä ei ole tehty paljoa. Täytyy ottaa tavaksi ennen jokaisen treenin alkua. 
Kontaktia perusasennossa. Häiriönä pari koiraa, meni tosi hyvin. Kontakti ei tippunut, mutta alussa hieman piippasi. Oltiin myös henkilöryhmässä henkilönä eli koirakko meni ihan vierestä ohitse. Ei tiputtanut kontaktia, ehkä vähän väisti (oli kuitenkin rento).
Lopuksi kontaktia kun pentukoira treenasi seuraamista ihan vieressä. Ei tiputtanut kontaktia.

Paikallamakuu: n. 5min, häiriönä Poncho ja pentukoira. Kun jätin, pientä ääntä. Hiljeni nopeasti.

Egilin kynnet ovat parantuneet hyvin, kestivät treenin ja lenkin. Viikon lepo teki tehtävänsä. Kynnet näyttivät viikko sitten tältä:  

2107310.jpg 2107313.jpg