EGIL<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />


1.11

 

Kolme toistoa. Ensimmäisellä maalimies piilossa pressun alla. Tökki vähän rullaa ottaessa. Palkkasin ruualla luonani ja maalimies tuli meidän luokse pallon kanssa. Kaksi viimeistä toistoa näytön kanssa. Maalimies kevythäkin sisällä. Egil näki sisälle, mutta ei päässyt maalimiehen iholle. Todella onnistunut treeni, ainoastaan kaksi haukahdusta koko treenin aikana. Oli kovin rento.

 

4.11

 

Kolme toisto. Maalimies umpparissa. Ekalla näki verkon läpi maalimiehen ja palkkasin luonani ruualla. Tokalla näki myös läpi, otettiin normaalisti näyttö. Kolmannella täysin umpipiilo. Oli vaikea Egilille ja kommunikaatiokatkoksen vuoksi maalimies palkkasi Egilin, vaikka koira ei ollut tuonut rullaa. Lähetin uudelleen ja pienen protestoinnin jälkeen malttoi ottaa rullan. Nyt jokaisella toistolla maalimiehen luona haukkumista, muuten hiljaa. Haukkuminen johtui siitä, ettei saanut rullaa helposti suuhunsa. Tämän pitäisi jäädä pois kun oppii ottaman rullan suuhun mistä asennosta tahansa.

 

MINNI

 

4.11

 

Kolme toistoa. Ekalla pudotti kun istui vierelläni. Tokalla otti väkisin kiintorullan suuhunsa. Kolmannella luovutti irtorullan hienosti.