Suski toimi tuomarina kun teimme Minnin kanssa voittajaluokan tottelevaisuusosion.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Paikalla makuu: Minni liinassa, josta Suski piti kiinni piilon takana. Kymmenen minuutin paikalla olo sujui loistavasti. Minni oli patsasmainen. Lisää häiriötä ja jatketaan makuuttamista liinan kanssa.

 

Seuraaminen: väljää ja kontakti tippui. En ole tästä huolissani, kisoissa on ennemminkin ongelmaa ylivireyden kanssa. Itse sain satinkutia vinoon kävelemisestä. Voisin tehdä rytminvaihdokset voimakkaammin, olisi vaikuttavamman näköistä. Minnin voisi opettaa nostamaan itsensä viettiin paikalla makuun jälkeen, esim. haukuttamalla.

Jos Minni tuntuu tiiviiltä ihmisryhmään mentäessä, käänny vasempaan. Jos väljältä, käännyt oikeaan.

 

Istuminen: voisi olla nopeampi. Kokeiltiin tähän nyppäisyä, toimi hyvin. Pitää muistaa haukuttaa, jos vietti laskee toistojen aikana. Lisää treeniä ja jännitettä palkkaukseen. Hiivitään koira luokse -> jännite.

 

Juoksusta maahan meno: ei mennyt ekalla käskyllä. Ottettiin uusiksi, meni maahan, mutta hitaasti. Jatketaan läppäisyavuilla, jätin ne liian nopeasti pois. Tässä myös haukutus, jos vietti laskee. Jänniten palkkaamiseen. Luoksetulo hyvä.

 

Juoksusta seisominen: seisoi, mutta otti muutaman askeleen perään. Ei ole täpäkkä. Jännitettä seisomiseen. Luoksetulo hyvä.

 

Noudot: Saisi ottaa hieman vietikkäämmin kapulan ja pito varmempi. Muuten hyvä. Treenattava pito- ja iskurinkiä.

 

Eteenmeno: Palkka valmiina, mutta väärässä kohdassa. Lähti juoksemaan seuraamislinjaa pitkin. Minun mokani ja sainkin tästä huomautuksen. Palkka aina kentän päässä, nyt jätin sen puoleen väliin. Monta lelua edessä, leikitään vasta vikan kanssa. Ole aktiivinen kun Minni on lelulla, juokse pois päin.

 

Muuta: Minun pitäisi laskea askeleet tarkemmin sekä ottaa noutokapula selkein tauotuksin. Näillä saisin pari pistettä lisää suoritukseen.