EGIL<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Suskin kanssa. Alkuun sirutarkastus ja kentällä tuomarille esittely, sujuivat hyvin.

 

Seuraaminen: erittäin hyvässä vietissä. Jos kävelen liian nopeasti, edittää vähän. Täyskäännöksiä voisi hieman viilata. Katson, että Egil tekee käännöksen varmasti loppuun saakka. Välillä voin pysähtyä täyskäännöksessä, joilloin näen suorittaako Egil sen täydellisesti eli onko koiran perusasento suora pysähdyttäessä.
Sivulle tulot suoriksi, käännyn vasempaan 90 astetta kun on tulossa sivulle. Tämä auttoi.

Pitää vaatia aina sitä oikeaa suoritusta, silloin koirakin tekee keskittyneesti hommia.

 

Istuminen: kyttäsi eteenmenoa. Seisoi useasti, mutta kun mentiin pallolta pois päin istui. Voisi olla nopeampi. Suskilta pieni apu ja kyllä istui nopeasti parin toiston jälkeen. Ja minulle tuli pienenä yllätyksenä, että otti painetta tästä. Vietti pysyi kuitenkin riittävänä, seuraaminen Suskin lähellä oli tämän jälkeen täydellistä. (:

 

Maahanmeno: ok.

 

Seisominen: huono, vaikka eilen sujui loistavasti. Helpotin hieman ja sitten saatiin sujumaan.

 

Eteenmeno: ei huomautettavaa.

 

Leikkiminen: älä tartu leluun kun Egil tulee lähelle. Ota pannasta kiinni ja silitä kun se pitää palloa. Jos tiputtaa, laita pallo taskuun tai jatka saaliilla. Kun pannasta on ote, voin vetää hieman lelusta. Älä dominoi taistelua lelusta! Yritä saada omilla eleillä koiraa tarjoamaan lelua. Egil saa vaikka hypätä vasten tarjoamaan lelua.

 

Olin todella tyytyväinen treeniin. Hirmu hyvä fiilis itselläni. Nyt vaan pidempiä kokonaisuuksia ilman palkaa.

Olimme edellisenä päivänä tokotreeneissä. Nekin meni tosi hyvällä fiiliksellä, Egil oli rento. Tehtiin paikalla makuu, liikkeestä seisomista, seuraamista ja kaukkareita.