MINNI<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

paikka ja alue: Ladbo, n. 150m, oikea puoli selkeää, suomaista maastoa. Vasen puoli melko jyrkkää kalliota
löydöt ja tyhjät: viisi löytöä

miten meni: kaikki maalimiehet suorapalkoilla. Haukutin Minnin keskilinjalla ennen ensimmäistä lähetystä. Löysi kaksi ensimmäistä maalimiestä ekoilla pistoilla. Kolmas vaikea, ei haistanut joilloin teki lyhyttä pistoa. Kokeilin lähettää 3-4 kertaa, mutta ei uponnut. Maalimies antoi apuja ja taputti. Ei haistanut myöskään neljättä maalimiestä ja oli tekemässä lyhyttä pistoa, mutta kääntyessään minua kohden sai hajun. Vitosen löysi ekalla pistolla.

 

Minusta hyvät treenit. Syvien pistojen ongelma tuli esille, mutta ei tarvinnut jännittää valeilmaisua. Ja mikä tärkeintä, Minnillä oli super hauskaa! Oli onnessaan kun pääsi suoraan palkalle. (:

 

EGIL

 

paikka ja alue: Ladbo, n. 150m, oikea puoli selkeää, suomaista maastoa. Vasen puoli melko jyrkkää kalliota
löydöt ja tyhjät: viisi löytöä

miten meni: kävi kuumana, vaikka otin paremmin hallintaa. Haukahti lähetyksissä ja parilla maalimiehellä ennen kuin otti rullan. Lienee vielä pikkaisen epävarma kun opittu kaavio rikottiin kiintorullalla. Haukahdus tulee turhautumisesta. Jouduin lähettämään kolme neljä kertaa etukulman maalimiehellä. Oli juossut syvälle maalimiehen ohitse, mutta ei vain haju osunut. Neljäs maalimies oli umppari. Egil näki maalimiehen, mutta ei päässyt lähelle. Otti rullan hyvin, eikä edes haukahtanut.

 

Ensi kerralla annan pureskella lelua ennen alueelle menoa ja otan selkeään hallintaan. Nyt on ensisijaista saada kuumuminen hallintaan. Lisäksi muutama kenttätreeni ennen maastoa, ettei kiintorullasta tarvitse kuumua.