EGIL<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eka treeni

 

n. 30-40m etäisyys maalimieheen. Kävi kuumana, käytin ilmanpainetta apuna. Neljä toistoja.

Taisi kaikilla maalimiehillä haukahtaa rullan otossa, rullan luovutuksessa ja näytöllä.

 

Pohdittiin seuraavaa: Egil saa näytöllä maalimiehen luota pari makupalaa. Ne syötyään maalimies käskee koiraa peruuttamaan ja maahan. Heittää vasta sitten pallon palkaksi. Toiveena on, että Egil oppisi ilman käskyä peruuttamaan maalimiehellä.

 

Toka treeni

 

samana päivänä uudelleen. n. 30m etäisyys maalimieheen. Sai purkaa ylivireyttä leluun ennen harjoitusta. Oli parempi lähetyksissä, mutta haukkui luovutuksessa. Neljä toistoa, haukahti kahdella ekalla rullaa ottaessa. Näytöllä makupalat valmiina, ei siis haukahtanut. Mutta kahdella vikalla haukkui kun käskettiin peruuttamaan. Johonkin se aina haukkumisen siirtää... Vikalla rullan palautuksella liikuin eteenpäin niin kauan kunnes oli hiljaa.

 

Pohdittiin: Haukkuminen on tullut kiintorullaan vaihtamisen jälkeen. Egil on todennäköisesti vielä epävarma kiintorullan ottamisesta. Turhautuu ja haukkuu. Maalimies voisi auttaa ilmaisua kädellä ja voisin itse kehua kiintorullan tuonnista. Nami näytöllä tuntui toimivan.

 

MINNI

 

Eka treeni

 

n. 30m etäisyys maalimieheen. Neljä toistoa. Tiputti rullaa sivullani ja oli epävarman oloinen.

 

Pohdiskelut: Voisin kehua Minniä rullan tuonnista.

 

Toka treeni

 

samana päivänä uudelleen. n. 20-30m etäisyys maalimieheen. Neljä toistoa. Aloitin lyhyestä välimatkasta ja kehuin kun toi rullan. Kolme neljästä luovutuksesta onnistui hyvin. Yhdellä tiputti muutaman kerran. Oli oikein iloinen koko treeni ajan.

 

Pohdintaa: Kehuminen toimii. Voisin treenata sivulle luovuttamista esim. tunnarilla.