Tottiskatsaus Suskin kanssa. Tällä kertaa Egil pääsi näyttämään ongelmat.
 
EGIL
 
*Alussa otin perusasentoa, jotta olisin päässyt palkkaamaan sitä kun se tekee ilman ääntä. Tein todella monta toistoa ja koira meni hämilleen, koska jouduin puuttumaan myös oikeaan kohtaan. Suskin sanoin, täysin harmaata aluetta koiralle. Jatkettiin, niin että koiraa toruttiin rauhallisena ja nolosti, jos äänteli. Sitten uusi käsky, palkka kun onnistui. Tämä toimi hyvin Egilillä. 
 
*käännökset oli tänään tahmeat. 180 asteen käännökset auttoivat asiaa ja näitä jatketaan. Palkka heti käännöksen jälkeen. Lisäksi tämä auttaa liian suuresta vireestä johtuvaan ajoittaiseen edistämiseen.
 
 *luoksetulon ongelma oli törmäys ja välillä vinous. Kutsuin Egiliä ja otin askeleen kohti, kun se oli n. 3m päässä minusta. Hämmentyi aika paljon kahdella ekalla toistolla. Lyhennettiin matkaa, enkä asunut niin painokkaasti. Alkoi sujumaan, tuli oikealle etäisyydelle. Hieman vino. Kaksi vikaa toistoa täydellisiä ja minun tarvitsi tehdä vain "askel" paikoillani. (: Tuntui toimivan.
 
Lopuksi molemmat pääsivät leikkimään maalimiesoppilaan kanssa. Jonkun verran molemmille on näitä tehty jo aiemmin (tosin viimeksi huhtikussa). Olin tosi tyytyväinen Minniin. Sellaista hulluutta alkoi löytymään. Ja hieman saalisrauhaa ja muuten sitten vei itse aktiivisesti lelua maalimiehelle. Vaihdettiin mun isosta patukasta paksumpaan, jotta sai kunnolla täyden suun otteen.
Egil tykkää saalisleikeistä, on kympillä mukana. Taistelussa levoton, muuttaa herkästi asentoa. Saalisrauhasta ei edelleenkään tietoakaan, tiputtaa lelun heti kun liike loppuu. Mutta opettavaista jälleen... Ja mikä tärkeintä, koirilla oli hirmu hauskaa! (: