MINNI<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

paikka ja alue: Ladbo, pelastuskoirien rata
löydöt ja tyhjät: tyhjä, löytö, löytö, tyhjä, tyhjä, tyhjä ja löytö 

miten meniloistavassa vireessa koko treenin ajan! Ensimmäinen tyhjä tosi hyvä. Sitten otti rullan hajusta, ei tarkistanut umpipiiloa. Kaiken lisäksi kehuin Minniä, enkä huomannut rullaa suussa. Koira hetkeksi maahan ja uusi lähetys. Ihan ok. Toinen umppari löytö oli ok. Sienestäjät poukkoilivat keskilinjan lähettyvillä. Otti kahdella seuraavalla tyhjälllä rullaan suuhunsa, koira makaamaan ja uusi lähetys. Uudet pistot aina ok. Vikasta tyhjästä (joka onnistui heti ekalla lähetyksellä) palkaksi pakeneva maalimies.

seuraavaksi: eihän tämä hyvältä näytä, mutta koe on jo maksettu. Pari treeniä vielä ennen koetta. Nyt pitäisi saada treenejä, joissa ei tule valeita. Maalimiehet takakautta kiertäen alueelle - ei hajuvanaa. Maalimiehet valmiina, ei siirtyviä. Tyhjiä.

 

 

EGIL

 

paikka ja alue: Ladbo, pelastuskoirien rata
löydöt ja tyhjät: tyhjä, löytö, tyhjä, tyhjä, tyhjä, tyhjä ja löytö 

miten menitehtiin tyhjiä ja pidempää rataa (n. 250m). Lähtee hyvin ja tekee syviä pistoja. Muutama pisto oli piikkimäisiä, joten laatikoita täytyy treenata. Otin yhden ylityksen ja se meni hyvin. Onnistunut treeni, haukahti viimeisellä lähetyksellä, joten intoa riitti loppuun saakka.