Häiriönä hoffiporukka ja jotain muita koiria. Egil oli ekan kerran kentälle tullessa melkoisilla kierroksilla. Muutama hiljainen perusasento ja sitten sai purkaa itsensä leluun. Tämän jälkeen ei ääntelyä.

Egil
 
1. osio
 
Pitkää seuraamista (ei olla koskaan tehty niin pitkää). Meni mielettömän hyvin, kerran tiputti kontaktin, josta huomautin. Huomauttamisen jälkeen hetken edisti, mutta täyskäännöksen jälkeen jälleen oikea paikka. Kaikki käännökset tosi hienoja eli aktiivisia. Olin super tyytyväinen!!!!
 
Istumista, joka on ollut hieman hidas. Ei tarvittu apuja, teki nyt tosi nopeasti pelkästään käskyllä! (: Täytyy vain muistaa palkata edestä, ettei istu yhtään vinoon.
 
Lopuksi eteenmeno, jossa täydellinen moka, kun Egilin liina kietoutui jalkani ympärille. Onneksi ei ole pehmeä koira. Otin kolme toistoa, vauhti laski hieman (liinan nykäysin vuoksi). Meni kuitenkin ihan riittävän nopeasti.
 
 
2. osio
 
Noudossa ensiksi iskemistä. Egilille on opetettu kapulankierto, mutta nyt haluan siitä eroon. Iskut onnistuivat, kun lähetin sen tarpeeksi läheltä. Pito oli erinomainen, ote ei muuttunut kertaakaan. Ongelmaksi tuli se, ettei päästänyt irti. Täytyy tehdä jatkossa selvemmät käsirituaalit, että ei mene sekaisin. Autoin hieman sormella ja päästi heti irti. Seuraavalla toistolla päästi välittömästi irti, kun sanoin.
 
Luoksetulon eteen istumisessa oli suora, mutta törmäsi ja vino, kun ei törmännyt. Tätä täytyy treenata ruuan kanssa. Sitten pitkä luoksetulo Miian pitäessä kiinni. Ei äännellyt ollenkaan kun odotteli.
 
Eteenmenossa meni vinoon, joten käskin maahan. Ei muuten mennyt ekalla käskyllä. Tämä on huonontunut, ennen meni nopeasti ja varmasti. Sitten kun voin taas päästää Egilin vapaaksi, täytyy treenata maahnamenoa lenkeillä.

Minni
 
1. osio
 
Pitkä seuraaminen, väleissä kehuin. Miia teki kaikenlaisia häiriöitä ympärillä, Minni ei tiputtanut kontaktia. Hienosti nostatti itseään, kun ei palkaa kuulunut ja täyskäännökset olivat paljon paremmat. Palkkasin täyskäännöksestä.
 
Sitten noutoa. Pikkaisen oli tahmea, ilmeisesti väsy tullut leikittämisestä. Meni ja toi kuitenkin laukalla ja pito ok, mutta isku ei ollut hyvä - kiersi kapulan. Pitoa täytyy ottaa ruuan kanssa, haluan siihen lisää viettiä. Iskua treenin alussa, kun on pirteä. Vietti ei vielä kestä pientä väsymystä.
 
Eteenistumisessa tuli liikaa epäonnistumisia. Täytyy muistaa helpottaa, nyt kutsuin liian kaukaa.
 
Lopuksi pitkä luoksetulo, vauhti oli ok. Ei tule miljoonaa, mutta nopeasti.
 
2. osio
 
Maahanmenoa avuilla ja ilman. Tosi hyvässä vireessä, mutta ei mennyt ihan riittävän nopeasti maahan ilman apuja. Tosin keksin keinon miten se voi ennakoida avun ja silloin menee nopeasti. Tätä voin käyttää kisoissa, tuomari tuskin huomaa sitä.
 
Eteenmeno oli suora ja vauhti hyvä.