ILMAISUTREENI
 
Egil
 
Näki kun maalimies meni metsään, n. 30m päähän. Nousi hallitusti, vain yksi haukahdus jokaisella lähetyksellä. Treenin tarkoituksena oli vahvistaa rullaan tuontia sivulle ja pitoa. Autoin koiraa sivulle käskyllä tai taputtamalla jalkaa.
 
1. eteni hyvin rullan palautuksessa ja toi sivulle, piti hyvin.
2. lähti tuomaan rullaa lähtetysjälkiä pitkin, mutta eteni kun taputin käsiä. Toi sivulle, pudotti kerran rullan sivulla.
3. toi rulla lähetysjälkiä pitkin. Toi sivulle ja piti hyvin rullaa.
 
Egil osaa tämän ihan hyvin, kunhan muistutellaan asiaa. Eteneminen tökki jostain syystä, täytyy olla tarkkana seuraavalla kerralla.
 
Minni
 
Näki kun maalimies meni metsään n. 30m päähän. Treenin tarkoituksena vahvistaa rullaan tuontia sivulle ja pitoa. Autoin koiraa sivulle käskyllä tai taputtamalla jalkaa.
 
1. liian paljon intoa, ei muistanut ottaa rullaa suuhunsa ekalla lähetyksellä. Tokalla otti, eteni hienosti. Toi sivulle ja sylkäisi vasta silloin rullan. Tökkii herkästi maalimiestä, kun saa palkkaa.
2. eteni hyvin, toi sivulle ja sylkäisi vasta siinä. Levoton palkatessa.
3. eteni hyvin, toi sivulle ja sylkäisi vasta siinä. Maalimies heitti palkat nyt kauemmaksi, joten tökkimistä ei päässyt tapahtumaan.
 
Tosi tyytyväinen Minniin, ei yrittänyt tiputtaa rullaa ennen sivulle tuloa. Sivulla saa minun sylkäistä rullan ilman käskyä.