MINNI

paikka ja alue: Landbo, n. 50m syvä ja 160m pitkä, tallattu alue. Alue nousi kallion päälle. Oikeapuoli maastosta tasaista n. 30 metriin, sitten kivikkoa. Vasemmalla puolella joutui laskeutumaan alas kalliolta. Kuuma ja tyyni ilma.   
löydöt ja tyhjät: kuusi löytöä
miten menilähti kaikilla pistoilla hyvin suoraan n. 25-40 metriin, sitten alkoi työskentelemään hajun mukana risteillen. Ei etene palautuksissa, autoin menemällä paremmin näkyviin. Kolmosella tiputti rulla liian aikaisin. Laitoin uudelleen piilolle, mutta maalimies oli hieman huolimaton ja palkkasi koiran. Muuta palautukset kohtalaisia. Neljältä ensimmäiseltä maalimieheltä nami ennen ilmaisua. Viimeinen oli umppari. Kaikilta ruokaa palkaksi, sekä vikalta frisbee. Leikki tosi kivasti!
Seuraava treeni nostattava ja jos se menee hyvin, niin sen jälkeen pitkä rata, jossa paljon tyhjiä.

EGIL

paikka ja alue: Landbo, n. 50m syvä ja 160m pitkä, tallattu alue. Alue nousi kallion päälle. Oikeapuoli maastosta tasaista n. 30 metriin, sitten kivikkoa. Vasemmalla puolella joutui laskeutumaan alas kalliolta. Kuuma ja tyyni ilma.   
löydöt ja tyhjät: viisi löytöä

miten meni: oli liian kierroksilla, mutta tämä on minusta johtuvaa. lähti kaikilla pistoilla hyvin suoraan n. 20-50 metriin, sitten alkoi työskentelemään hajun mukana risteillen. Löysi hyvin ekan maalimien hyvin, palkkana ruoka. Toisella pistolla tuli monta tyhjää, koska maalimies ei ollut sovitulla piilolla. Mukavaa kuitenkin huomata, että koira työskentelee sillä alueella johon lähetän sen. Lähtin toisesta kohtaa ja Egil nosti maalimiehen toisella lähetyksellä. Alkoi olla tässä vaiheessa todella kuolainen ja kuumissaan. Minulla ei tietenkään vettä. Tokalla maalimiehellä vain ruokaa. Kolmonen ei myöskään ollut siellä missä piti. Egil oli löytänyt sen, mutta tiputti rullan kun tuli keskilinjalle, eikä nähnyt minua. Tätä en tiennyt, joten kävelin metsään ja huutelin maalimiehen oikealle piilolle. Nyt ilmaisi hyvin. Nelonen umpparissa, meni hyvin. Vitosen löysi myös hyvin, tiputti rulla palautuksessa (putki rulla, huono ote, kuolainen suu), otti sen takaisin ja piti suussa kunnes käskin irroittaa. Vikalla ruokaa ja amerikkalainen jalkapallo. Tänään eteni huonosti rulla palautuksissa. Johtui varmaan maastosta, nimittäin normaalisti on erinomainen niissä. Toisaalta hyvä treeni, vaikka menikin pieleen. Näin, että on kuuliainen, menee sinne minne käsketään. Rulla palautus ei ole täysin varma kun koiralla on kuuma ja se on hieman väsynyt.
Seuraava teeni nostattava ja otan tarkemmin alueelle tulon.