MINNI

paikka ja alue: Hista, n. 60m syvä, tallattu alue. Ensimmäinen pisto melko tasaiseen kalliomaastoon. Toinen loivaan rinteeseen, harvakseltaan puita ja matalaa aluskasvillisuutta.
löydöt ja tyhjät: yhteensä neljä löytöä
miten meni: Ensimmäisellä kierroksella haettiin haju ja palattiin keskilinjalle lähetykseen. Ensimmäinen pisto meni hienosti. Maalimiehellä nami, jonka Minni söi ennen rullan ottamista. Eteni rullan kanssa. Toinen maalimies tehtiin samalla tavalla. Nousi alueelta "yli" polulle. Tarkistin hajun vielä sieltä ja eteni hienosti maalimiehelle. Maalimies piilossa naamioverkon kanssa kuusen alla. Palkkana ruokaa ja tokalla vielä jalkapallo.

Toisella kierroksella suorat lähetykset samoihin piiloihin. Jälleen molemmilla maalimiehillä nakki, jonka Minni söi ennen rulla ottamista. Hyvät ilmaisut, lähti tuomaan rullaa eteenpäin. Palkkana ruokaa ja vikalla myös jalkapallo.

EGIL

paikka ja alueHista, n. 60m syvä, tallattu alue. Ensimmäinen pisto melko tasaiseen kalliomaastoon. Toinen loivaan rinteeseen, harvakseltaan puita ja matalaa aluskasvillisuutta.
löydöt ja tyhjät: yhteensä neljä löytöä
miten meni: Ensimmäisellä kierroksella haettiin haju ja palattiin keskilinjalle lähetykseen. Ensimmäisellä pistolla pongasi hieman sivusta lumikokkareen, jonka kautta jatkoi matkaa suoraan piilolle. Toinen maalimies tehtiin samalla tavalla. Meni hienosti suoraan ja teki hyvin piston, ei vaan saanut hajua. Toinen pisto myös loistava. Maalimies piilossa naamioverkon ja kuusen alla. Ekalla palkkana ruokaa ja kaksi palloa. Maalimies pallotteli koiran kanssa keskilinjalle. Tokalla vielä uusi jalkapallo. 

Toisella kierroksella suorat lähetykset samoihin piiloihin. Maalimiehillä samat palkat ja kuljettivat keskilinjalle takaisin.

Olin todella tyytyväinen Egilin vireeseen. Kahdessa lähetyksessä haukahti, näytölle lähdöissä levoton mutta kuulias.