Hirmu hyvät treenit molemmilla koirilla pitkän tauon jälkeen!

MINNI

paikka ja alue: Landbo, n. 60m syvä, tallattu alue. Ensimmäinen pisto maastoon, jossa polkuja, nouseva rinne ja muutamia kiviä takaosassa. oinen pisto puolelle, jossa oli ensimmäiseti n. 40m kalliota ja sen jälkeen laskeva kuusikkoinen rinne.
löydöt ja tyhjät: yhteensä neljä löytöä
miten meni: Ensimmäisellä kierroksella haettiin haju ja palattiin keskilinjalle lähetykseen. Lähti ekalla vähän vinoon (nousemaan rinnettä, josta tultiin), tokalla lähti hyvin suoraan. Maalimiehellä nakki, jonka Minni söi ennen rullan ottamista. Maalimies piilossa kivien välissä. Tuli rullan kanssa takaisin lähetyskohtaan. Toinen maalimies tehtiin samalla tavalla, nyt eteni rullan kanssa paremmin. Maalimies piilossa naamioverkon kanssa kuusen alla. Palkkana ruokaa ja tokalla vielä jalkapallo.

Toisella kierroksella suorat lähetykset samoihin piiloihin. Jälleen molemmilla maalimiehillä nakki, jonka Minni söi ennen rulla ottamista. Hyvät ilmaisut, lähti tuomaan rullaa eteenpäin. Palkkana ruokaa ja vikalla myös jalkapallo.

EGIL

paikka ja alue: Landbo, n. 60m syvä, tallattu alue. Ensimmäinen pisto maastoon, jossa polkuja, nouseva rinne ja muutamia kiviä takaosassa. Toinen pisto puolelle, jossa oli ensimmäiset n. 40m kalliota ja sen jälkeen laskeva kuusikkoinen rinne.
löydöt ja tyhjät: yhteensä neljä löytöä
miten meni: Ensimmäisellä kierroksella haettiin haju ja palattiin keskilinjalle lähetykseen. Haukahti kerran lähetyksessä, näytöllä katkaisin nousemisen namilla -> oli hiljaa. Lähti ekalla lähetyksellä vähän vinoon (nousemaan rinnettä, josta tultiin), tokalla lähti hyvin suoraan. Maalimies piilossa kivien välissä. Eteni hienosti rullan kanssa. Toinen maalimies tehtiin samalla tavalla. Lähetin vauhdista, jolloin oli hiljaa. Näyttö myös ok namin kanssa. Maalimies piilossa naamioverkon kanssa kuusen alla. Palkkana ruokaa ja tokalla vinkulelu. Hieman levoton kummallakin maalimiehellä, vilkuili minua ja hotki ruokaa.

Toisella kierroksella suorat lähetykset samoihin piiloihin. Lähetyksessä jätin maahan muutaman metrin päästä minusta ja lähetin sen vauhdista metsään -> oli hiljaa. Hyvä ilmaisu. Maalimies palkkasi ruualla, leikki hetken aikaa ja sitten kuljetti Egilin nakkeja syötellen keskilinjalle. Minä olin koko ajan keskilinjalle. Oli aluksi hieman vilkuillut, tulenko perässä. Ei kuitenkaan ollut lähdössä pois maalimieheltä. Viimeiselle pistolle lähetin sen sivulta, oli hiljaa. Oli paljon rauhallisempi toisella maalimiehellä.