MINNI<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

paikka ja alue: alue n. 120m pitkä, keskilinja pääasiassa kallion päällä, maasto tiheää ja kivikkoista, tallattu alue

löydöt ja tyhjät: olin ajatellut näin: löytö, tyhjä, tyhjä, löytö ja löytö, mutta treeni toteutui näin: löytö, löytö, tyhjä, löytö, tyhjä, löytö

miten meni: Käytiin hakemassa haju ekasta maalimiehestä. otti rullan suuhunsa muutama metri lähetyksen jälkeen, karjaisin EI, tiputti rulla muuttamatta vauhtiaan. Kävi maalimiehellä ja ilmaisi sen. Toisella irtosi yllättävän hyvin ja ilmaisi maalimiehen. Otti tyhjällä rullaa suuhunsa, joutui tekemään piston kolme kertaa. Löytö puolella tuli rulla suussa, laitoin sen liinaan ja Minni vei muutaman metrin päähän metsään. Ei siis ollut löytänyt maalimiestä. Ihmeteltiin siinä aikamme ja oli kyllä ihmeissään. Laitoin toiselle puolelle tyhjälle, meni hyvin. Toiselle puolelle löytö, oli käynyt maalimiehellä asti. Vielä kerran toiselle puolelle tyhjä, ekalla työskenteli taaksepäin (ilman rullaa), otin uudestaan ja tuli rullan kanssa, kolmannen tyhjän hyväksyin ja laitoin toiselle puolelle, ilmaisi maalimiehellä käyden, mutta tuli epävarmasti luokseni. Meni hieman sijaistoiminnalle ja alkoi juoda vettä. Laitoin uudelleen ja nyt ilmaisi hyvin ja reippaasti. Oli vaikea treeni Minnille henkisesti. Se ei enää tiennyt mistä sitä korjataan. Tietoisesti vein sen aika pitkälle ja hyvin tyttö kesti sen (tiedä sitten miten se näkyy jatkossa). Toiste en sille tällaista treeniä tee. Mutta tehty mikä tehty ja nyt mennään uusilla ideoilla eteenpäin.

mitä seuraavaksi: pois metsästä ja kentälle treenaamaan ilmaisua. Lisäksi pidän rullaa Minnin kaulassa sisällä, metsälenkeillä, pyöräillessä jne. Paljon kenttätreeniä, siellä voin puuttua selkeämmin ongelmaan ja vahvistamaan oikeaa tapaa. Jos tämä tapa jatkuu kenttäkuurin jälkeen, otan irtorullat käyttöön vähintään puoleksi vuodeksi.