MINNI<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

paikka ja alue: avoimen luokan kisarata, tallattu, harvaa mäntymetsää, toisella puolella maasto muuttui (n. 40metrissä) etukulmassa matalaksi mäntyversoksi.

löydöt ja tyhjät: kolme löytöä ja n. 6 tyhjää

miten meni: Ensimmäisessä etukulman lähetyksessä lähti kohti keskustaa n. 40 metrissä, sai kuitenkin aivan kulmassa olleesta mm hajun ja ilmaisi sen hyvin. Tyhjät pistot yllättävän hyviä, puolessa välissä rataa lähetin kaksi kertaa kun ei tehnyt ensimmäisellä suoraa pistoa, nosti radan lopusta kaksi maalimiestä. Jaksoi hyvin radan loppuun, ihan erilainen meininki kuin viime vuonna. Virtaa riitti pallon kanssa pelailuun, vaikka ilma oli kuuma. ”Karjuja” oli valmiina, mutta sitä ei tarvittu. (:

 

EGIL

 

paikka ja alue: harvaa mäntymetsää, toisella puolella maasto muuttui (n. 40metrissä) etukulmassa matalaksi mäntyversoksi.

löydöt ja tyhjät: kolme löytöä

miten meni: Ilmoittautuminen meni hyvin. Kaikki valmiita maalimiehiä, ensimmäinen umpparissa (luukku auki), hyvä pisto, eikä ongelmia ilmaisussa. Toisella pistolla jätin sen makaamaan n. 20 metriin keskilinjasta, kutsuin ja lähetin vauhdista keskilinjan ylitse. Egil oli päättänyt, että radalle rakennetussa valepiilossa on maalimies. Se teki kauan töitä ja yritti paikallistaa, kutsuin pois ja lähetin uudelleen. Teki syvän ja suoran piston ja pienellä hajun paikallistamisella löysi verkon alla makaavan maalimiehen. Jätin jälleen makaamaan n.10 metrin päähän keskilinjasta ja lähetin vauhdista ylitse toiselle puolelle. Huono sijoittuminen itseltäni ja Egil joutui tekemään taaksepäin kaartavan piston.