la agirata: itsellä hermostunut mielentila ennen rataa, mietin vain missä kaikkialla voin ohjata Minnin väärin. Heti kolmen esteen jälkeen unohdin radan, pitkällä mutkalla sai sen oikealle esteelle. Puomin ylösmeno kontaktilta 5, alasmeno oli hyvä. Huolimaton ohjaus ja Minni aidan ohitse, uusin sen ja loppu meni nätisti. A:n kontakti tosi hyvä. Tuloksena HYL.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

la agirata: keskityin paremmin omaan mielentilaan. Ihan ok ohjausta, mutta jälleen puomin ylösmenosta virhe. Kepit olivat tavallista hitaammat, kontaktit muuten hyvät. Kisaradan jälkeen hiottiin puomin ylösmenoa.

 

su hyppyrata: hyvä rataan tutustuminen ja fiilis radalla mentäessä, vaikka tuli kiire kun lähdettiin ensimmäisenä (luulin itse että viimeisenä). Mukavan aktiivista ohjausta, muutama varmistelu ja myöhäinen valssi. Nukuin kun Minni tuli ulos suorasta putkesta ja siinä paloi aikaa. Nollarata ja toinen sija, hävittiin voittajalle 0.4s (se putki!!).

 

su agirata: päätin, että turha jännittäminen ennen rataa minimiin. Radalla jännitys iski päälle ja sen huomasi turhan kovasta äänenkäytöstä, koirallani on ilmeisesti huono kuulo!?! (; Muutama varmistelu ja myöhästyminen radalla, mutta kunnialla selvittiin. Jälleen mukavan aktiivista ohjaamista. Kaikki kontaktit hyviä. Nolla ja toiseksi. Mieltä lämmitti kuitenkin uusittu rotumestaruus! (: