<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

MINNI

Kolme starttia Mikkelissä.

 

agirata: en ollut ennen rataa kovin jännittynyt, mutta rataan tutustumisessa en saanut toivottua tuntumaa rataan. Suoraa ja vauhtia, joka päättyy haasteelliseen käännökseen, ei tunnu minulle sopivalta radalta. No, jälleen löytyi treenattavaa. Hylly kohdassa, joka tuntui hankalimmalta rataan tutustumisessa. Minni ei osaa kulkea vieressäni vaan hakee koko ajan estettä ja tällä kertaa se oli väärä putken pää. Näitä on ehdottomasti treenattava! Alku oli hyvä, A:lta karkasi (teki kyllä kontaktin), joten hyllytin seuraavalla esteelle. Karkasi varmasti sen takia, että murehdin seuraavaa estettä, joka oli putki. Lopussa vielä kokeilin vedätystä kepeillä ja edellisen treenikerran virhe tuli esille, jätti kolme viimeistä pujottelematta. Otettiin uusiksi ja meni hyvin. Keppitreeniä!

 

agirata: en vaan saanut kunnon fiilistä päälle, johtuukohan se siitä, että olen yksin liikenteessä? Täsmälleen samanlaisessa kohdassa, täsmälleen sama virhe kuin edellisessä startissa. Karkasi myös A:lta (teki kyllä kontaktin), otin uudestaan ja pois radalta. Samanlainen oli A:n jälkeinen kohta kuin edellisellä radalla.

 

hyppäri: nolla, mutta ei mikään hyvä nolla. Ainakin kahdessa kohdassa liian pitkät kaarrokset. Muutenkaan en tiennyt missä koira tarkalleen ottaen oli. Hienoa oli nähdä TÄYDELLINEN rata SM2 eli Marin tekemänä! Pitkästä aikaa näki näin kaunista rataa!