MINNI<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

rata: 27 estettä JAU:n treeneissä

treenin tarkoitus: kontaktien vahvistaminen ja oma psyyke

miten meni: radalla oli todella ahtaat ja "laittomat" estevälit joissain kohdissa ja se aiheutti päänvaivaa. Kuitenkin sain tyhjennettyä mielen ennen radalle menoa ja sain aikaiseksi aktiivista ohjausta, vähän olin myöhässä, mutta erityisen tyytyväinen olin muutamaan ex-tempore ratkaisuun -> ne toimivat ja tiesin koko ajan missä koira menee. Hittolainen kun oli hyvä fiilis radan jälkeen!! (: Lisää tällaisia onnistumisia ja sitten aletaan karsia ohjaamisesta turhat muutaman sadasosa varmistelut sekä opetellaan rauhallisempaa ohjausta.

 

Niin ja sitten koira… Muuten hyvin, mutta kepeillä oli ongelmia, jätti kolme viimeistä pujottelematta. Jokin haju oli maassa joka häiritsi, mutta kyllä me tarvitaan vahvistusta keppiosaamiseen. Aikaisemmin olisin voinut lähteä juoksemaan vaikka toiseen suuntaan ja Minni olisi pujotellut, nyt se ei varmasti onnistuisi. Ratatreeni jälkeen otin pelkkiä keppejä ja keppien päässä oli alusta, jonka päällä palkkaa. Kepit menivät nyt hyvin, toistoja vaan lisää.  

 

EGIL

rata: A:n kontakti ja putki, muuri ja hyppysuora

treenin tarkoitus: kontaktien vahvistaminen

miten meni: A:n kontaktilla osasi heti pysähtyä oikeaan kohtaan. Ekoilla kerroilla toivoin lisää vauhtia alastuloon, joten autoin remmillä. Sen jälkeen meni rivakkaasti. Radalla oli esteet medikorkeudessa, enkä jaksanut nostaa niitä. Treeni meni hyvin ja vauhtia oli riittämiin.