MINNI

paikka ja alue: kallioinen ja pääasiassa mäntymetsää, tallaamaton<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

löydöt ja tyhjät: kaksi tyhjää ja yksi löytö

miten meni: viimeksi tehty hakua itsenäisyyspäivänä eli yli puolen vuoden tauko. Maalimies leikitti uudella lypsykumilla ennen metsään menemistä. Minni oli siis kierroksilla kun mentiin alueelle. Se teki hienoja ja motivoituneita tyhjiä pistoja, mutta otti rullan suuhunsa. Lähetin sen metsään 8-10 kertaa. Lopulta sain sen tekemään siistin piston ilman rullan ottamista ja huusin sen metsästä pois. Toisella tyhjällä pistolla ei ottanut rullaa, mutta ensimmäinen lähetys jäi aavistuksen vajaaksi. Toinen pisto oli syvyydeltään hyvä, tosin jossain välissä kääntyi taaksepäin. Maalimiehen Minni tarkisti hyvin ja otti rullan. Tiputti sen n. 2m ennen minua.

mitä seuraavalla kerralla: kiintorulla kireämmälle, jotta sitä ei ole niin helppo ottaa suuhun. Kiristämisellä saan myös vahvistettu minulle asti tuomista, kun se ei saa itse rullaa pois suusta. Paljon tyhjiä, ennen löytöä.